Soţie de poliţist, confirmată cu Covid-19 la câteva zile după nuntă. Poliţia Bihor a deschis un nou dosar penal

Soţie de poliţist, confirmată cu Covid-19 la câteva zile după nuntă. Poliţia Bihor a deschis un nou dosar penal

Mireasa, asistent medical, a fost confirmată cu Covid la câteva zile după nuntă FOTO: Facebook

Poliţiştii bihoreni au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce soţia unui coleg de-al lor a fost confirmată cu Covid-19 la câteva zile după nunta la care au avut peste 100 de invitaţi, atât tânăra cât şi soţul ei fiind în izolare.

Ancheta a fost demarată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. „În cadrul cercetărilor, care sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, vor fi verificate aspecte cu privire la respectarea prevederilor legale referitoare la numărul de participanţi prezenţi la eveniment, precum şi respectarea normelor sanitare în vigoare în vederea prevenirii infectării cu noul coronavirus”, se arată într-un comunicat transmis, sâmbătă, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.
 
Cercetările se fac in rem, adică asupra faptei, fără a fi învinuită vreo persoană. „La finalizarea cercetărilor, în funcţie de rezultat, vor fi propuse măsuri corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă”, a mai transmis Poliţia Bihor.
 
Mireasa şi soţul ei sunt acum izolaţi la domiciliu şi, deşi au postat zilele trecute pe Facebook mai multe fotografii şi înregistrări video de la nuntă, cei doi şi-au dezactivat, între timp, conturile de pe reţeaua de socializare.
 
Potrivit unor surse din Poliţia Bihor, în faţa şefilor săi, poliţistul, agent în cadrul Poliţiei Municipiului Marghita, a declarat că petrecerea ar avut loc pe terasa unui restaurant şi că a avut în jur de 100 de invitaţi asta cu toate că, din fotografiile şi înregistrările pe care le publicaseră pe reţeaua de socializare era în interiorul localului.
Este al doilea dosar penal deschis în Bihor în ultima săptămână, din pricina unor nunţi, după cercetarea demarată în cazul petrecerii organizată de fiul fostului şef adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, soldată cu percheziţii după ce mirii şi părinţii lor au refuzat să prezinte listele cu invitaţi, peste 350 la număr.
 

Vă recomandăm şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările