Secţia de votare din Băile Felix a rămas fără buletine de vot pentru europarlamentare. Votarea a fost suspendată temporar

Secţia de votare din Băile Felix a rămas fără buletine de vot pentru europarlamentare. Votarea a fost suspendată temporar

Foto: ebihoreanul.ro

Secţia de votare din staţiunea bihoreană Băile Felix a rămas fără buletine de vot pentru alegerile europarlamentare, duminică, la prânz, în timp ce câteva zeci de oameni aşteptau la rând să voteze. Din acest motiv, activitatea secţiei a fost suspendată până când Biroul Electoral Judeţean va trimite buletine suplimentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 20 de turişti şi localnici s-au strâns în faţa secţiei, preşedintele secţiei, Călin Marius Pop, susţinând că secţia a fost aglomerată încă de la deschiderea urnelor.
 
"Am rămas fără buletine de vot pentru alegerile europarlamentare. Mai avem doar pentru referendum. Am anunţat BEJ şi ne-au spus că vor trimite buletine. Nu ştim când", a precizat acesta.
 
Potrivit datelor Biroului Electoral Central, până la epuizarea buletinelor, în Băile Felix votaseră 458 de persoane, din care 418 pe listele suplimentare, dar fiind că staţiunea e plină cu turişti.
 
UPDATE. Votul s-a reluat la secţia din Băile Felix după ora 14.00. Biroul Electoral Judeţean a trimis încă 600 de buletine de vot suplimentare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările