Reversul medaliei: Câştigătoarea Megastar Ungaria, denigrată cu presupuse imagini compromiţătoare

Reversul medaliei: Câştigătoarea Megastar Ungaria, denigrată cu presupuse imagini compromiţătoare

Renata imitând-o pe Beyonce, în timpul concursului Megastar

Renata Tolvai, orădeanca transformată în vedetă în Ungaria, după ce a câştigat concursul Megastar, a aflat zilele acestea că noul ei statut implică şi aspecte negative. Un bărbat a trimis mai multor publicaţii imagini în care ar apărea Renata, făcând videochat şi arătându-şi sânii.

Potrivit site-ului www.blikk.hu, un bărbat ar fi trimis presei un mail în care susţinea că deţine imagini „picante", realizate în timp ce Renata făcea videochat, în urmă cu aproximativ un an şi jumătate. Potrivit presei din Ungaria, imaginile ar fi fost surprinse în timp ce Renata ar fi jucat un fel de „Adevăr sau provocare" online, fiind provocată să arate cât mai mult din părţile sale intime. Deşi iniţial s-a crezut că tânăra din poze era Renata, aceasta semănând, în linii mari, cu ea, concluzia publicaţiilor a fost că nu vedeta Megastar a fost protagonista videochat-ului.

Află aici cu cine trăiește la Budapesta Renata Tolvai, câștigătoarea Megastar Ungaria


 „Nu m-am gândit vreodată că succesul meu are şi o altă latură", a spus Renata Tolvai, care nu îşi dă seama cine şi de ce ar încerca să-i facă rău. „Am văzut acele imagini, dar nu sunt eu în ele. Există asemănări între mine şi fata din poze, dar eu nu am avut niciodată părul de culoare atât de închisă", a declarat Renata presei din Ungaria. Deşi a spus că i-a venit să râdă când a auzit de acuzaţiile care i s-au adus, cântăreaţa a recunoscut că nu exclude varianta de a merge în instanţă, pentru a-şi face dreptate.


Dă click pe poză pentru a vizualiza o galerie foto cu Renata

„Nu ştiu pe cineva care să mă urască sau să-mi vrea răul. Când ajungi însă în media, e normal să se întâmple aşa ceva, deşi recunosc că e ceva nou pentru mine. Cred că e o glumă, cineva vrea să se distreze. Bârfa aceasta nu-mi va afecta cariera. Lucrez încontinuu la asta. Cine mă cunoaşte cu adevărat ştie că nu aş face niciodată aşa ceva", a mai spus Renata, referitor la presupusele imagini compromiţătoare.  Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările