Reguli noi pentru şcolile de şoferi într-un oraş din România: cursanţii nu au voie în zonele aglomerate

Reguli noi pentru şcolile de şoferi într-un oraş din România: cursanţii nu au voie în zonele aglomerate

Accesul maşinilor cu cursanţii şcolilor de şoferi a fost interzis în zonele aglomerate din Oradea şi în jurul oraşului, chiar şi pentru examene, măsura fiind dispusă de Prefectura Bihor pentru fluidificarea traficului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui Ordin al Prefectului, cursurile de pregătire practică şi examenele desfăşurate de şcolile de şoferi vor fi interzise în orele de vârf în anumite zone din Oradea, în principal, în zona centrală, dar şi pe principalele bulevarde din oraş. 
 
Interdicţiile se aplică şi în localităţi din jurul municipiului. Este vorba de DN 1 între Oradea şi Punctul de Trecere a Frontierei Borş, precum şi între Oradea, localitatea Oşorhei, Băile 1 Mai şi Băile Felix.
 
Conform documentului, interdicţia se aplică în perioada 01 ianuarie - 30 iunie şi 10 septembrie - 31 decembrie 2022, între orele 07:00-08:30, respectiv 15:00-18:00.
 
De asemenea, în intervalul 1 iulie – 31 decembrie, organizarea şi desfăşurarea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului auto de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor se va desfăşura şi în zilele de sâmbătă.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările