Producătorii locali oferă orădenilor produse biologice și ecologice preparate manual

Producătorii locali oferă orădenilor produse biologice și ecologice preparate manual

Produse ecologice

Orădenii pot găsi de acum și acasă mezeleuri preparate manual și afumate tradițional, brânzeturi de oaie, capră sau bivoliță, dulcețuri de casă, miere, murături sau paste făinoase din cereale ecologice.

Orădenii pot găsi o largă gamă de produse alimentare specifice bucătăriei locale, 100% naturale, în parcul Era. Comercializată de producători locali, mâncarea se prepară manual și este ecologică. Orădenii pot cumpăra mezeluri din carne de porc, vită, oaie, pui și curcan, brânză maturată din lapte de vacă si oaie, brânzeturi proaspete de capră și bivoliță, dulcețuri și siropuri de casă, murături, compoturi, zacuscă, toate preparate dupa rețetele bunicilor, paste fainoase din cereale ecologice uscate natural, miere ecologica, pâine proaspata, dar și vinuri, coniacuri și șampanie din cramele micilor producători

„Preocuparea noastră pentru mâncarea sănătoasă a început cu mai mult timp în urmă. Am căutat să colaboram cu producători care ne împărtășesc viziunea, pasiunea și lucrează la aceleași standarde de calitate, totul pornind din respect pentru oameni si pentru un stil de viață sănătos", a declarat Lucian Abrudan, proprietarul magazinului.  


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: