Primele dosare din programul Casa Verde au fost evaluate și aprobate

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bihor a anunțat că au fost aprobate o parte din dosarele de finanţare nerambursabilă pentru instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, din cadrul programului Casa Verde. Consultă lista să vezi care sunt bihorenii care primesc finanțare!

Până acum au fost evaluate primele 215 dosare de către Administraţia Fondului pentru Mediu Bucureşti (AFM), celalalte cereri urmând a fi onorate pe măsura validării de către AFM.  Potrivit APM Bihor, până acum au fost depuse 865 de dosare și aprobate 175.

Consultă aici lista cu bihorenii care primesc bani prin Casa Verde

Solicitanţii bihoreni a căror cereri de finanţare au fost aprobate se vor prezenta la sediul APM Bihor - Oradea, B-dul Dacia nr. 25/A, cu actul de identitate, în original, pentru semnarea contractelor de finanţare nerambursabilă, de luni până joi, între orele 8.30-12.00 și 13.00 - 16.00 și vineri între 8.30 -12.00. După semnarea contractelor de finanţare  orădenii pot să-și cumpere instalaţia dorită.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: