Primarul Ilie Bolojan: „Am votat pentru România europeană. Cu cât va fi o prezenţă mai mare, cu atât va fi votul mai relevant“

Primarul Ilie Bolojan: „Am votat pentru România europeană. Cu cât va fi o prezenţă mai mare, cu atât va fi votul mai relevant“

FOTO: Laura Gal

Primarul Ilie Bolojan, liderul PNL Bihor, a declarat, duminica dimineaţă, la ieşirea de la secţia de votare, că şi-a exprimat opţiunea alectorală atât pentru alegerile europarlamentare, cât pentru referendumul pentru justiţie. El consideră că reuşita referendumului  depinde de prezenţa românilor la urne pentru că „neîndoielnic vor vota cu «Da»”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am votat la ambele scrutinuri atât la alegerile europarlamentare, cât şi la referendum. Întrucât înţeleg că nu vă pot spune cu cine am votat, vă spun doar că am votat pentru România europeană”, a declarat primarul Ilie Bolojan.
 
Edilul a refuzat să se pronunţe cu privire la rezultatul alegerilor din 26 mai.
 
„Nu pot să fac estimări, dar sper că mulţi români se vor duce să voteze la alegerile europarlamentare, cât şi la referendum pentru că chiar dacă aceste alegeri sunt cu prezenţa cea mai mică votul pentru europarlamentare are o miză importantă atât la nivel european dar şi pentru oamenii care ne vor reprezenta în viitorul Parlament. Sunt nişte alegeri care ne influenţează pe toţi românii, deci cu cât va fi o prezenţă mai mare, cu atât va fi votul mai relevant”, a mai spus Bolojan.
 
Legat de referendumul pentru justiţie, primarul Oradiei susţine că validarea acestuia depinde de prezenţa românilor la urne. „Reuşita referendumului depinde de prezenţa la vot pentru că sunt două întrebări raţionale legate de justiţie la care nu mă îndoiesc că cei care se vor merge la urne vor vota cu «Da»”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările