Primăria Oradea se pregăteşte pentru împodobirea oraşului de Crăciun

Primăria Oradea se pregăteşte pentru împodobirea oraşului de Crăciun

Foto arhivă

Administraţia locală a început să cumpere toate cele necesare pentru împodobirea oraşului cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Brazi, beculeţe şi beteală, toate sunt pe lista de „cumpărături" a Primăriei Oradea.

Direcţia Tehnică din Primărie a demarat deja procedura de achiziţie a cinci pomi de Crăciun. Deşi nu vor fi brazi, cum prevede obiceiul, municipalitatea va împodobi ceva asemănător. „Se are în vedere achiziţionarea a 5 molizi, de 12 metri fiecare, care vor fi amplasaţi, până la data de 1 Decembrie, în faţa Primăriei Oradea, în Sala «Traian Moşoiu» din  Primăria Oradea, la intersecţia bulevardului Dacia cu bulevardul Decebal, în Parcul Seleuş şi în Parcul 1 Decembrie", spune Mirela Macra din cadrul Biroului de Presă al Primăriei.

Toţi pomii de Crăciun vor putea fi văzuţi cum strălucesc pe data de 1 Decembrie, când se va porni iluminatul festiv al Oradei. Administraţia va cheltui pentru aceste aranjamente aproximativ 6.000 de lei.  


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: