PORTRET Orădeanca Georgiana Flavia Jurgiu împarte zâmbete pe gratis

PORTRET Orădeanca Georgiana Flavia Jurgiu împarte zâmbete pe gratis

Georgiana Flavia Jurgiu

Tânăra care oferă „free hugs” străinilor de pe stradă şi nu se lasă inflenţată de prejudecăţi şi idei preconcepute. Georgiana este elevă în clasa a X - a la Colegiul Economic din Oradea, unde studiază comerţul.

Profil
NĂSCUTĂ. 25 februarie 1994, Zalău, judeţul Sălaj
STUDII. Elevă în clasa a X-a la Colegiul Economic „Partenie Cosma”, specializarea comerţ
FAMILIE. Singură la părinţi

Nu a gândit niciodată ca un copil şi nici nu obişnuia să facă lucrurile pe care le făceau tinerii de vârsta ei, pentru că vede viaţa prin alţi ochi. Eleva este preocupată să facă lumea să zâmbească şi recurge la cele mai simple metode pentru acest lucru. O îmbrăţişare pe stradă sau un zâmbet cald unui străin cu o privire tristă sunt principalele aptitudini pe care Georgiana şi le trece în CV. „Sunt o fire sensibilă, dar foarte sociabilă şi atrasă de tot ce înseamnă artă”, a spus tânăra care ştie că fiecare clipă din viaţa ei are un preţ şi nu îl poate irosi degeaba în faţa calculatorului sau uitându-se la televizor.

Despre tinerii de azi crede că nu mai pun preţ pe lucrurile bune şi se plafonează căutând distracţie în locuri total nepotrivite. Tocmai pentru că are multă energie şi este capabilă să schimbe în bine lucrurile, Georgiana participă la activităţi care nu doar că îi aduc ei satisfacţii, dar o ajută şi să descreţească frunţile încordate ale orădenilor.

Sensibilă şi sociabilă

Cu toate că sună ciudat, eleva împarte zâmbete şi vorbe frumoase străinilor pe stradă. „Am sesizat că tinerii sunt mai abătuţi decât adulţii, deşi mă aşteptam să fie invers situaţia. În prezent nu mai văd pe stradă oameni zâmbind pentru că toţi sunt cu privirea plecată, gândindu-se la problemele pe care le au. Eu vreau să schimb acest lucru şi am sesizat că într-o oarecare măsură reuşesc”, a mărturisit aducătoarea de zâmbete. Cu toate că la cei 15 ani ai săi ar trebui să fie preocupată de distracţie, Georgiana preferă să îşi petreacă weekendul acasă la o prietenă, urmărind un film bun, decât să piardă nopţile prin cluburi şi baruri. 

Întrebări şi răspunsuri

Ce părere ai despre preocupările tinerilor de azi?
Majoritatea sunt prea concentraţi asupra tehnologiei şi a altor lucruri din care nu învaţă mare lucru şi o dau în bară cu şcoala.

Cât de importante sunt acţiunile în care te implici?

Faptul că reuşesc să particip la cât mai multe acţiuni mă ajută să îmi dezvolt latura creatoare. În acelaşi timp îmbin utilul cu plăcutul, adică şcoala cu distracţia.

Ce hobby-uri mai ai?
Recent am descoperit că pot să creez articole vestimentare şi accesorii. Singură mi-am confecţionat o poşetă din piele, foarte originală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: