Poliţiştii bihoreni îl caută de două zile pe bărbatul care a furat încasările de la un magazin Trei G

Poliţiştii bihoreni îl caută de două zile pe bărbatul care a furat încasările de la un magazin Trei G

Una dintre angajatele de la Trei G a fost tâlhărită

O angajată a supermarket-ului Trei G, patronat de către controversatul om de afaceri Ion Govoreanu, a fost victima unei tâlhării, luni dimineaţă, lângă intrarea în magazin. Un bărbat i-a smuls din mână punga de plastic în care avea banii proveniţi din încasările din ziua precedentă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit informaţiilor primite de la Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, luni dimineaţă, în jurul orei 07.05, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către o tânără orădeancă, în vârstă de 23 de ani. Angajată a supermarket-ului Trei G din cartierul orădean Nufărul, femeia se afla în faţa magazinului, când o persoană necunoscută i-a smuls din mână o plasă din plastic în care avea banii proveniţi din încasările din ziua precedentă. „Valoarea exactă a prejudiciului urmează a fi stabilită în urma cercetărilor", a spus Alina Dinu.

Cercetările, în derulare

Potrivit acesteia, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea şi cei ai Serviciului Criminalistic, care efectuzează cercetări pentru depistarea autorului şi recuperarea prejudiciului. „Tototdată, poliţiştii bihoreni efectuează cercetări pentru a se stabili dacă au fost respectate prevederile Legii nr.333/2003 privind privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor", a mai spus Alina Dinu.


citeste totul despre: