Poliţia, în alertă. Suspectul principal în cazul tinerei găsite moartă într-o staţie de carburanţi din Bihor, dat în urmărire

Poliţia, în alertă. Suspectul principal în cazul tinerei găsite moartă într-o staţie de carburanţi din Bihor, dat în urmărire

Sursa arhivă personală

Poliţia Română cere ajutor pentru găsirea principalului suspect în cazul tinerei din Cluj, al cărei cadavru a fost găsit în apropierea unei benzinării dezafectate din localitatea bihoreană Corniţel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ferenc Boné, 43 de ani este din judeţul Arad şi este cel cu care tânăra, Beáta Molnár, a plecat, sâmbătă dimineaţa, 21 mai, din municipiul Cluj Napoca, într-o excursie de o zi. Ulterior, cei doi au fost surprinşi într-o Dacia Logan, în localitatea Răchiţele din Cluj. Maşina a apărut, apoi, pe camerele de supraveghere ale traficului în judeţul Bihor, însă în autoturism se afla doar bărbatul, care se îndrepta spre Oradea. 
 
Înalt de aproximativ 1,80, metri, cu o greutate de 75-80 de kilograme, ochi căprui, păr brunet, faţa ovală, Boné Ferenc este din municipiul Arad şi, până în urmă cu doi ani, a fost cadru universitar în Universitatea Sapientia din Cluj Napoca. A fost concediat după un atac violent, asupra unei foste prietene, în plină stradă. Anul trecut, Judecătoria Cluj Napoca l-a condamnat la pedeapsă cu suspendare şi l-a obligat la consiliere psihologică pentru a-şi controla ieşirile violente. 
 
"Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, au transmis poliţiştii.
 

Ce spun procurorii

 
Tânăra ucisă, Beáta Molnár, în vârstă de 30 ani, lucra tot ca asistent universitar la Secţia Cinematografie a Universităţii Sapientia. Potrivit unui comunicat transmis, joi, 26 mai, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, dispariţia ei a fost reclamată luni, 23 mai, iar în prima fază, în caz s-a deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod nelegal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca. 

Beáta Molnár Sursa arhiva personală

Cercetările ulterioare au indicat, însă, că Beáta a fost victima unei infracţiuni mai grave motiv pentru care, miercuri dimineaţa, 25 mai, cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Din nefericire, suspiciunile anchetatorilor s-au adeverit căci miercuri, la prânz, poliţiştii din Borod l-au contactat pe procurorul de serviciu de la Parchetul judeţean să le comunice că, în Corniţel, la 200 metri de drumul naţional,  au descoperit cadavrul unei femei care avea "semnalmente fizice şi vestimentare similare cu cele ale persoanei dispărute". 
 
Ceea ce a urmat, adevarul.ro a relatat deja.
Zona unde a fost descoperit cadavrul tinerei universitare a fost securizat de poliţişti FOTO: alesdonline.ro
 
La faţa locului au sosit poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj care, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, au început cercetările. "În urma activităţilor procedurale, s-a stabilit că victima găsită în acea locaţie este cea dispărută din municipiul Cluj-Napoca", dar şi că moartea acesteia a fost violentă. 

Maşină în urmărire

Tot miercuri, în cursul serii, poliţiştii au dat în urmărire şi maşina cu care a călătorit victima. Este vorba despre o Dacia Logan, culoare gri metalizat, are număr de înmatriculare AR-51-LAC.

Sursa Poliţie

"Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!", se arată într-o informare transmisă de Poliţia Cluj. 

Vă recomandăm şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările