Piesele iubirii,care se pun în scenă la Teatrul de Stat, au avanpremierele anulate

 Piesele iubirii,care se pun în scenă la Teatrul de Stat, au avanpremierele anulate

Actorii vor urca pe scenă în două spectacole noi

Cele două avanpremiere ale pieselor „Îndrăgostiții din Ancona" și „Romeo și Julieta" au fost amânate, iar premierele vor avea loc mai târziu decât erau programate. Schimbările s-au făcut datorită stării de sănătate a unor actori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două premiere vor încânta publicul în luna care urmează.„ Îndrăgostiţii din Ancona" şi „Romeo şi Julieta" sunt spectacolele care vor bucura inimile spectatorilor orădeni. Alături de aceste două premiere, orădenii mai pot aplauda îndrăgitele piese „Şi miniştri calcă strâmb" sau „Soare pentru doi".

Chiar dacă cele două piese noi nu se vor juca și în avanpremieră, orădenii pot viziona aceste spectacole în a doua jumătate a lunii aprilie.  Asstfel, Îndrăgostiții din Ancona se va juca vineri, 15 aprilie de la ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar Romeo și Julieta se va juca sâmbătă, 16 aprilie, la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările