Peste cinci sute de parcări noi în cartierele orădene, pentru locatarii de la bloc

Peste cinci sute de parcări au fost amenajate de municipalitate. Locurile de parcare sunt destinate orădenilor care locuiesc la bloc, în zona Seleuș-Războieni și Călugăreni - Bernard Shaw.

Ştiri pe aceeaşi temă

 "Două parcări sunt aproape finalizate, mai este necesară doar trasarea marcajelor. Este vorba de peste 360 de locuri din parcare din zona Seleuş - Războieni, şi alte două sute de parcări din zona Călugăreni - Bernard Shaw" a spus astăzi primarul Ilie Bolojan. Totodată, pe strada Podului, între centură şi aliniamentul de blocuri, municipalitatea a realizat aproape 350 de locuri de parcare.

Lucrări pe Calea Clujului

Săptămâna trecuta au început lucrările de amenajare a Căii Clujului, pe tronsonul cuprins între strada Seleuşului - Calea Clujului  şi calea ferată. Lucrările constă în asfaltarea străzii, amenajarea de trotuare, locuri de parcare şi în realizarea de rigole şi zone verzi. Valoarea investiţiei este de peste 800.000 de lei, cu TVA inclus, iar lucrările urmează să fie finalizate în cursul lunii iulie.  "În urma depunerii cererii de autorizare a construcţie  podului din zona Dragoş Vodă de către firma Macio, Primăria Oradea urmează să elibereze mâine autorizaţia de construcţie", a precizat Bolojan.

Pistă de biciclete pe podul rutier

Podul rutier peste Crişul Repede din zona Făcliei-Dragoş Vodă va avea o lungime de peste 80 de metri şi o lăţime de 12 metri. Pe o parte a podului va fi trotuar şi pistă de bicicletă, iar pe cealaltă parte numai trotuar. Valoarea aproximativă a podului este de este de 7,5 milioane de lei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările