Peste 400 de kilograme de organe, piei şi capete de oi, descoperite într-un râu din România. Cine ar putea fi vinovaţii

Peste 400 de kilograme de organe, piei şi capete de oi, descoperite într-un râu din România. Cine ar putea fi vinovaţii

FOTO: Administraţia Bazinală Crişuri

Peste 400 de kilograme de organe, piei şi capete de oi au fost descoperite, duminică, în apele Crişului Repede, în apropierea localităţii bihorene Uileacu de Beiuş, angajaţii Administraţiei Bazinale Crişuri având nevoie de peste 6 ore pentru evacuarea organelor.

Intervenţia de scoatere a organelor din Crişul Negru a început în jurul orei 9.00 şi a durat 6 ore. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de ABA Crişuri, angajaţii unităţii au anunţat şi Poliţia, pentru găsirea vinovaţilor. 

DIn primele verificări, între resturile de animale fiind găsite şi crotalii de identificare. 
 
 "Am dispus ca echipa laboratorului să se deplaseze pe teren, pentru a preleva probe din apă. Întrucât avem de-a face cu o situaţie delicată, am mobilizat utilaje pentru a scoate organele deversate în apă. Am anunţat postul de poliţie din localitatea Uileacu de Beiuş, pentru a identifica cât mai repede făptuitorul", a transmis directorul ABA Crişuri, Sorin Guler. 
 
 Reprezentanţii Administraţiei Bazinale nu exclud varianta ca oile să fi fost furate şi sacrificate, mai ales că în apropierea locului în care s-au descoperit organele nu sunt nici abatoare, şi nici ferme. Organele animalelor vor fi depozitate în gropi speciale pregătite de ABA Crişuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: