Peste 150 de locuri de muncă îi așteaptă pe orădeni în această săptămână

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Bihor îi așteaptă pe orădenii care sunt în căutarea unui loc de muncă cu CV-urile. În ce privește posturile pentru studii superioare, majoritatea ofertelor sunt pentru inginerii mecanici și inginerii electrotehniști.

La ora actuală există în baza de date a AJOFM Bihor doar 17 posturi pentru orădenii care au studii superioare. Dintre acestea nouă sunt joburi pentru inginerii electrotehniști, cinci sunt pentru ingineri mecanici, un post este de inginer topoigraf și două oferte se adresează juriștilor.

În ceea ce privește orădenii care au absolvit un liceu sau o școală profesională, aceștia po alege din peste 100 de locuri de muncă vacante. Ei pot opta pentru posturi de asistent manager, operator de date, galvanizator, agent comercial, dar și dulgher, strungar, tâmplar, brutar, vânzător, stivuitorist sau șofer.

Pentru muncitorii necalificați există câteva zeci de oferte în industria ușoară și în industria lemnului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările