Patroana unei firme de pompe funebre le-a transmis condoleanţe clienţilor cu un citat din Adolf Hitler. „Noi avem o listă cu citate. Ăsta a venit la rând“

Patroana unei firme de pompe funebre le-a transmis condoleanţe clienţilor cu un citat din Adolf Hitler. „Noi avem o listă cu citate. Ăsta a venit la rând“

FOTO: Mesaj de condoleanţe cu citat din Adolf Hitler

Patroana uneia dintre cele mai vechi şi cunoscute firme de pompe funebre din Oradea le-a transmis clienţilor care au apelat la serviciile ei un mesaj de condoleanţe la care a adăugat un citat din Adolf Hitler.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost publicat pe 7 octombrie, la rubrica „Decese”  a unui cotidian local din Oradea, unde firma „La capătul drumului SRL”, patronată de orădeanca Mavrodoglu Ildiko, are rubrică permanentă, transmiţând zilnic „sincere condoleanţe familiilor îndoliate", numele defuncţilor  şi câte un citat care ar trebui să le aline oamenilor suferinţa.

Citatul din ziua cu pricina a fost, însă, cel puţin neinspirat. „Viaţa nu iartă slăbiciunea”, scrie în anunţul semnat de Ildiko Mavrodoglu, care a adăugat într-o paranteză şi numele autorului: Adolf Hitler.

Căutată să explice tâlcul citatului şi cum ar putea mesajul să domolească durerea aparţinătorilor, şefa de la „La capătul drumului” nu a fost de găsit. La numărul de telefon mobil lăsat de patroană pentru contact a răspuns unul dintre angajaţi care nu vede nicio problemă în a-l cita pe cel mai sângeros dictator din istoria al omenirii, vinovat pentru moartea a peste 6 milioane de oameni.

„Noi avem o listă cu citate. Ăsta a venit la rând. Şi ce dacă este citat din Adolf Hitler? E o frază, pur şi simplu. Nu văd nimic rău”, a spus angajatul firmei.

citeste totul despre: