Pădurarul din Bihor împuşcat în cap în timpul unei partide de braconaj a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatăl a 3 copii şi pădurar la un Ocol privat, bihoreanul Laza Marius a murit după ce a fost împuşcat în cap accidental în timpul unei partide de braconaj FOTO: Facebook Laza Marius
Tatăl a 3 copii şi pădurar la un Ocol privat, bihoreanul Laza Marius a murit după ce a fost împuşcat în cap accidental în timpul unei partide de braconaj FOTO: Facebook Laza Marius

Pădurarul din Bihor împuşcat în cap, vineri, în timpul unei partide de braconaj, a murit sâmbătă după-amiază, partenerul său de vânătoare fiind cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Bihoreanul a fost împuşcat accidental, vineri, la prânz, de un consătean cu care ieşise la o partidă de vânătoare la mistreţi care a şi sunat imediat, la 112, ca să ceară ajutor.

Marius Laza a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD, şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Braconierul care şi-a împuşcat în cap colegul de vânătoare a fost reţinut. Medicii ezită să extragă glonţul de teamă că victima ar muri VIDEO

Ulterior, el a fost transferat la Secţia de terapie intensivă a spitalului, unde a murit sâmbătă după-amiaza. În vârstă de 46 ani şi tată a trei copii, bihoreanul era pădurar la Ocolul privat Codrii Beiuşului. 

Reţinut, vineri, şi inculpat iniţial pentru braconaj şi vătămare corporală din culpă, bărbatul care l-a împuşcat pe pădurar, este anchetat acum pentru ucidere din culpă. Se numeşte Sebastian Bologa, are 40 ani şi este consătean cu victima sa. El a fost condus, sâmbătă după-amiaza în pădurea în care s-a produs accidentul, pentru reconstituire.

Vă recomandăm să mai citiţi şi: 

Pădurar din Bihor, împuşcat în cap de partenerul de braconaj 

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite