Orădenii vor avea o rută alternativă la intersecția aglomerată dintre Vladimirescu și Decebal

Orădenii vor avea o rută alternativă la intersecția aglomerată dintre Vladimirescu și Decebal

Lucrări la strada Principatele Unite

Pentru a realiza o mai bună legătură între zona centrală şi cartierul Ioşia, evitându-se intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu cu Decebal, care este foarte aglomerată de obicei,  municipalitatea a început modernizarea străzii Principatelor Unite.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Lucrările de modernizare a străzii Pincipatelor Unite au început la sfârşitul lunii august 2010. Acestea presupun montarea de borduri, amenajarea de trotuare şi asfaltarea carosabilului", spune Carmen Cherteș, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea. Valoarea lucrărilor este de peste 900.000 de lei și sunt realizate de Drumuri Orășenești.

"În momentul de faţă se mai lucrează pe tronsonul cuprins între strada Călăraşilor şi strada Crişului, respectiv se montează borduri, urmând a se aşterne stratul de piatră spartă şi stratul de asfalt. În paralel cu lucrările la carosabil se montează şi stâlpi ornamentali de iluminat, pe partea dinspre Crişul Repede", a mai spus Carmen Cherteș. Totodată, se amenajează un trotuar care va face legătura, pe sub Podul Decebal, cu malul Crişului Repede, înspre Podul Densusianu. Lucrările vor fi gata la mijlocul lui decembrie. Termenul limită de execuţie a lucrărilor este 15 decembrie 2010.  


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările