Orădenii vor putea închiria locurile de parcare prin intermediul asociațiilor

Orădenii vor putea închiria locurile de parcare prin intermediul asociațiilor

Orădenii vor putea închiria locurile de parcare

Consilierii locali vor discuta joi posibilitatea ca orădenii care locuiesc la bloc să-și poată închiria loc de parcare. Locurile de parcare vor fi închiriate prin intermediul asociațiilor de proprietari, care le vor repartiza pe urmă locatarilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

În sedinţa de consiliu de joi, unul dintre punctele de pe ordinea de zi va fi propunerea privind Regulamentul de parcări la domiciliu, printr-un contract de asociere care se va încheia între Asociaţia de proprietari şi Administraţia Imobiliară Oradea.

"Conform regulamentului, cererile pentru rezervarea locurilor de parcare trebuie depuse de către Asociaţia de proprietari la Primărie, iar după trasarea locurilor de parcare de către administraţia locală, comisia formată din membrii Asociaţiei de proprietari împreună cu doi reprezentanţi ai municipalităţii va repartiza locatarilor locurile de parcare", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Plata aferentă locului de parcare se va face de către locatari asociaţiei de proprietari, care va face apoi viramentul sumei către Primărie. Asociaţia de proprietari va reţine 10% din aceşti bani pentru îngrijirea parcărilor.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările