Orădenii care şi-au făcut “fabrică de cannabis” la Batăr au fost condamnaţi la închisoare

Orădenii care şi-au făcut “fabrică de cannabis” la Batăr au fost condamnaţi la închisoare

Fabrica de cannabis de la Batăr

Orădenii Ionel Abrudan şi Pavel Romocea, alături de partenerul lor belgian Timy Bosman, au fost condamnaţi astăzi la închisoare, de către Tribunalul Bihor. Cei trei au înfiinţat o adevărată fabrică de cannabis în localitatea bihoreană Batăr, de unde poliţiştii au ridicat anul trecut peste 30 de kilograme de plante de cannabis.  

Tribunalul Bihor a dispus astăzi condamnarea la 6 ani de închisoare cu executare a lui Ionel Abrudan, suspectat că a contribuit cu bani la înfiinţarea şi funcţionarea afacerii. Pavel Romocea (55 ani) şi Timy Bosman (37 ani), acuzaţi că au pregătit imobilul şi au cultivat drogurile, au fost condamnaţi la cate cinci ani de închisoare, fiecare.

 Amenajate ca la carte

Potrivit rechizitoriului, cei trei s-au ocupat de această "afacere" în perioada  aprilie 2009 - mai 2010. Poliţiştii au descoperit fabrica anul trecut, în luna mai, cu ocazia percheziţiei ridicand peste 30 de kilograme de plante de cannabis şi mai mult de un kilogram de inflorescenţă de cannabis. Fabrica avea două etaje, 30 de camere, toate amenajate cu ghivece şi cu instalaţiile electrice necesare dezvoltării plantelor. Cei trei au fost judecaţi în stare de libertate.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: