Orădenii se înghesuie să-şi plătească taxele şi impozitele către bugetul local

Orădenii se înghesuie să-şi plătească taxele şi impozitele către bugetul local

Sala Ghişeelor din Primăria Oradea

Până la finalul lunii ianuarie, mai bine de 20.000 de orădeni s-au prezentat la ghişeele din Primăria Oradea ca să-şi plătească impozitele. În plus, faţă de anul trecut, şi număr persoanelor juridice care şi-au plătit dările până la sfârşitul lunii ianuarie a crescut.

Până acum, şi-au achitat taxele şi impozitele la bugetul local un număr de 20.477 persoane fizice, încasându-se peste patru millioane de lei, şi 1.683 persoane juridice, de la care s-au primit aproape 20 de milioane de lei.

„Dintre aceştia, au plătit integral, beneficiind astfel de bonificaţia de 8% - 13.092 persoane fizice, iar de bonificaţia de 5% - un număr de 368 de persoane juridice", se spune într-o informare a Biroului de Presă al Primăriei Oradea.

Anul trecut, în acelaşi interval de timp 1 -31 ianuarie 2011, şi-au plătit impozitele un număr de 17.838 de persoane fizice şi 1.627 de persoane juridice. Dintre aceste persoane, şi-au achitat integral impozitul, beneficiind de reducere, un număr de 11.053 persoane fizice şi 339 persoane juridice.

„Primăria Oradea aduce, încă o dată, la cunoştinţa cetăţenilor, faptul că pot beneficia de bonificaţia de 8% (în cazul persoanelor fizice) dacă îşi achită integral impozitul pe proprietate până la data de 31 martie 2012 sau de o bonificaţie de 5% în cazul persoanelor juridice", se mai spune în comunicatul de presă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: