Oferta unui comerciant din Oradea după condamnarea lui Dragnea: „Execută acum cu codul «#lamultiani» şi fură acest discount“

Oferta unui comerciant din Oradea după condamnarea lui Dragnea: „Execută acum cu codul «#lamultiani» şi fură acest discount“

Postarea de pe pagina comerciantului din Oradea FOTO Facebook/ Alpin Expe Mountain Shop

Un tânăr din Oradea, proprietar al unui magazin de articole sportive, a anunţat luni, 27 mai, după condamnarea definitivă a liderului PSD Liviu Dragnea, că oferă discount la orice comandă făcută în magazinul virtual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vlad Lascu are un magazin online de produse de alpinism, speologie şi sport, iar promoţia a denumit-o "daddydr", discount-ul acordat, valabil pentru 24 de ore, fiind de 3,6%, cu referire la pedeapsa de 3 ani şi jumătate de închisoare care urmează să fie executată de liderul PSD. 

"Profită acum de reducerea de 3,6% la toate produsele de pe AlpinExpe.ro! Execută acum reducerea pe website cu codul «#lamultiani» şi fură acest discount valabil astăzi, 27 mai", a postat tânărul pe Facebook, stârnind numeroase zâmbete şi comentarii, dar şi sute de distribuiri. 
 
Discuţiile pe care tânărul întreprinzător le poartă cu internauţii sunt savuroase. Unii l-au felicitat, alţii - chiar şi din străinătate - i-au cerut informaţii pentru că ar cumpăra ceva doar pentru "a marca momentul". Un alt internaut român plecat în Occident l-a întrebat dacă face livrări peste, iar orădeanul i-a răspuns că îi trimite comanda cu un curier "să nu trebuiască să staţi la coadă", cu referire la cozile imense la care au fost obligaţi să aştepte românii din diasporă ca să poată vota. 
 
O clientă care îşi comandase deja un produs i-a scris că "of... puteam sa mai astept cateva zile sa-mi cumpar semighetele alea :))", Vlad promiţându-i să-i aplice reducerea la următoarea comandă. "Fiindcă e o zi atât de frumoasă, la următoarea ta comandă să ne aduci aminte să îţi aplicăm un discount de 3,6%. Sau poate mai mult, cine stie ce se întâmplă până atunci ☺️ #lamultiani""
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: