Ofertă specială pentru acest weekend, în Băile Felix

Ofertă specială pentru acest weekend, în Băile Felix

Relaxare in Baile Felix

Ofertă specială pentru turiştii care aleg să-şi petreacă weekendul prelungit în staţiunea bihoreană Băile Felix. Ba mai mult, cei care aleg să se relaxeze în cea mai mare staţiunea balneară din România vor avea parte de  jacuzzi,  gheizere, şezlonguri, tobogane şi aquagym.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziua liberă de Sf. Maria aduce weekend prelungit pentru bugetari. Turism Felix vine cu o ofertă specială pentru această perioadă.

Astfel, în această perioadă, turiştii care aleg să se relaxeze în cea mai mare staţiune balneară din România, unică în ţară şi recunoscută pe plan internaţional trebuie să ştie că pachetul “Felix Spa pentru toţi costă” 470 de lei pe persoană, fiind incluse în pachet 5 zile de cazare, mic dejun, o consultaţie medicală şi două proceduri de tratament zilnice. Oferta este disponibilă în hotelurile Mureş şi Poieniţa din Băile Felix.

Totodată, un pachet de 3 nopţi la Hotel Termal, în perioada 14-17 august costă 285 lei/persoană, preţ ce include: loc în cameră dublă, mic dejun, cină specială pe 15 august, cu program artistic, acces gratuit la piscinele interioare şi exterioare, late check-out până la orele 16.00

Un pachet de 3 nopţi la Hotel Poieniţa şi Mureş, în aceeaşi perioadă, costă 194 lei/persoană şi include: loc în cameră dublă, mic dejun, cină specială cu program artistic, late check-out până la orele 16.00

Tursim Felix are oferte speciale de week-end, pentru grupuri de elevi, studenţi şi sportivi.

Jacuzzi,  gheizere, şezlonguri, tobogane şi aquagym. De aşa ceva au parte turiştii care aleg să se relaxeze în ştrandurile din Felix.Au la dispoziţie şase bazine, dintre care trei dotate cu jacuzzi, hidromasaj, ciuperci şi gheizere care generează hidromasaj natural. Bazinul cu valuri care generează valuri la fel ca şi cele de la mare, este o altă atracţie a staţiunii. Pentru cei mici există două bazine cu apă recirculabilă, dotate cu jucării.

Staţiunea dispune de peste şapte mii de locuri de cazare, iar  izvoarele termale au fost descoperite în jurul anului 1000 de către un călugăr numit Felix. Este cea mai mare staţiune din ţară cu program permanent

Preţul unui bilet este de 25 de lei

Mai puteti citi:

FOTO Spectacolul de gingăşie, culoare, linişte şi eleganţă. Lacul cu nuferi din Băile Felix este în plină floare

FOTO Băile Felix, la concurenţă cu oferta maghiară. Imagini cu cel mai mare complex de agrement din România

Jurnaliştii din Viena promovează obiectivele turistice din Oradea şi Băile Felix

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările