O primărie din România a creat o hartă online cu străzile pe care se efectuează lucrări de termoficare

O primărie din România a creat o hartă online cu străzile pe care se efectuează lucrări de termoficare

Harta interactiva

O primărie din România a pus la dispoziţia cetăţenilor o hartă interactivă cu străzile din municipiu afectate de lucrările la reţeaua de termoficare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Oradea a pus la dispoziţia cetăţeilor o hartă online interactivă. Acesta este utilă cetăţenilor şi şoferilor în condiţiile în care traficul rutier din municipiul Oradea este afectat de lucrările de înlocuire şi modernizare a reţelei de de termoficare pe care administraţia locală le efectuează prin proiecte cu fonduri europene.

Harta online este interactivă, cetăţenii având posibilitatea să vadă care sunt străzile afectate de lucrări şi restricţiile de circulaţie existente pe acestea, astfel încât să poată evita o anumită zonă.

Harta este actualizată cu situaţia lucrărilor pentru săptămâna în curs, cu galben fiind marcate acele străzi pe care circulaţia rutieră este deschisă, dar pe care se circulă cu unele restricţii şi cu roşu - străzile pe care traficul rutier a fost suspendat parţial (o bandă sau un sens de mers) sau total.

Cetăţenii pot obţine informaţii suplimentare asupra situaţiei de pe străzile afectate de lucrări în momentul în care selectează o stradă marcată cu una dintre culori.

citeste totul despre: