O minoră în vârstă 15 ani din Bihor este căutată de părinţi de cinci zile

 O minoră în vârstă 15 ani din Bihor este căutată de părinţi de cinci zile

Erika Mate

O tânără de 15 ani din comuna bihoreană Tarcea a dispărut fără urmă în urmă cu cinci zile. Deşi este la prima dispariţie, poliţiştii au catalogat cazul ca „plecare voluntară". Persoanele care au văzut-o sunt rugate să contacteze poliţia, pentru ca minora să fie readusă în sânul familiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Erika Mate, în vârstă de 15 ani, din localitatea bihoreană Adoni, comuna Tarcea, a plecat de acasă joi, 12 ianuarie, în jurul orei 11.30 şi nu a mai revenit. Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, minora nu are semne particulare. Semnalmentele fetei sunt următoarele: înălţime 1,60 - 1,65 m, 96 kg., faţă rotundă, ochii căprui, păr negru, lung.

Sunaţi la 112!

În ziua în care familia a văzut-o ultima dată, tânăra purta o geacă neagră, scurtă, din imitaţie de piele, bluză sport verde, cu inscripţia mărcii pe piept şi încălţăminte sport neagră, cu două dungi roz. Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această tânără sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările