O asistentă medicală din Marghita, confirmată cu Covid-19 la câteva zile după nunta la care a avut peste 100 de invitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O asistentă medicală ATI de la Spitalul orăşenesc Marghita, proaspăt soţie de poliţist, a fost confirmată cu COVID-19. Cei doi s-au căsătorit sâmbăta trecută, iar la nunta care a avut loc într-un local din Marghita, au participat peste 100 de invitaţi. În aceeaşi zi, la Oradea, a mai avut loc o nuntă, cu peste 350 de invitaţi, mireasa fiind de asemenea confirmată cu COVID-19, marţi.

Tânăra mireasă a fost evaluată medical vineri, la Spitalul din Marghita. Este asimptomatică, iar soţul său a fost plasat în carantină de 14 zile. În aceeaşi, DSP Bihor le-a cerut celor doi soţi lista cu invitaţii de la nuntă, pasul următor fiind declanşarea unei anchete epidemiologice, scrie Ebihoreanul.ro, citat de Hotnews.

„Vom discuta cu doamna, vom vedea câţi oameni au fost, cine va trebui să intre în carantină”, a declarat pentru aceeaşi publicaţie şefa DSP Bihor, Daniela Rahotă.

Conform unor surse din Poliţia Bihor, tânărul mire care lucrează ca agent la Poliţia Marghita le-ar fi declarat şefilor că nu şi-a invitat la nuntă niciun coleg şi că evenimentul ar fi avut loc în aer liber, respectând numărul maxim admis de invitaţi, 100. Pe de altă parte, în fotografiile şi înregistrările video postate de tânără pe Facebook, invitaţii pot fi văzuţi stând şi dansând şi în interiorul localului. Vineri, conturile de Facebook ale mirilor au fost închise, mai scrie aceeaşi publicaţie. 

Tot sâmbăta trecută, la Oradea, poliţia a oprit nunta fiului fostul adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, din cauză că a descoperit că în sala de evenimente se aflau peste 350 de invitaţi. Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a transmis, marţi, că, în acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. 

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite