Mașinile parcate pe străzile incluse în programul de spălare sunt blocate de comunitari

În zilele de marţi şi joi, Primăria Oradea spală străzile din municipiu. În acest zile șoferii sunt rugați să nu parcheze, între orele 18:00 – 21:00, pe cele 17 străzi cuprinse în programul de spălare mecanică, respectând indicatoarele de reglementare montate pe fiecare stradă în parte.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cazul în care conducătorii auto nu se vor conforma, aceştia vor fi sancţionaţi prin blocarea roţilor autovehiculului, taxa de deblocare fiind de 120 lei, la care se adaugă 10 lei pentru fiecare oră în care maşina blochează strada. În cazul în care maşina de ridicare e disponibilă, autovehiculul va fi ridicat de către aceasta, sancţiunea fiind de 240 lei", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Agenţii Poliţiei Comunitare Oradea au blocat, săptămâna trecută, mașinile parcate pe străzile cuprinse în programul de salubrizare. "Ca urmare a verificărilor din teren, agenţii comnitari au pus notificări pe fiecare autovehicul parcat neregulamentar şi i-au înştiinţat verbal pe conducătorii care doreau să oprească în ciuda restricţiei, pe aceste porţiuni. În total au fost blocate 57 de autovehicule, valoarea totală încasată fiind de 6.480 lei. Totodată, au fost ridicate 10 autovehicule, valoarea totală încasată fiind de 2.400 lei", se mai arată în comunicat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările