Mamă a 9 copii, din Bihor, ucisă de soţ şi îngropată pe malul unui râu. Capul femeii a fost sfărâmat cu bâta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii au găsit cadavrul femeii ucise îngropat pe malul Crişului, împachetat într-un covor
Criminaliştii au găsit cadavrul femeii ucise îngropat pe malul Crişului, împachetat într-un covor

Un bărbat din Bihor a fost arestat preventiv, duminică, acuzat că şi-a ucis soţia şi a ascuns cadavrul, îngropându-l pe malul unui râu. Victima avea 56 de ani şi era mamă a 9 copii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au fost sesizaţi, sâmbătă, despre faptul că în colonia de romi din localitatea Tinca s-ar fi comis un omor, iar autorul ar fi îngropat cadavrul pe malul Crişului Negru.

Un echipaj complex de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Bihor şi criminalişti, coordonaţi de procurorul criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au periat, sâmbătă seara, malul râului, găsind în final cadavrul între localităţile Tinca şi Belfir. 

„Corpul victimei a fost îngropat într-o pătură. Prezenta multiple lovituri la nivelul capului"; explică prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican. 

Potrivit sursei citate, victima este o femeie în vârstă de 56 ani, mamă a 9 copii, şi ar fi fost ucisă, vineri, de soţul ei, care a lovit-o cu o bâtă în zona capului, a împachetat cadavrul în pătură şi l-a îngropat.

Autorul, un bărbat în vârstă de aproximativ 67 ani, a fost reţinut, sâmbătă seara iar duminică a fost arestat preventiv, duminică, de judecătorul de drepturi şi libertăţi din Tribunalul Bihor sub acuza de omor. 

Cadavrul a fost deshumat şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei.

Vă recomandăm şi: 

Fetiţă disputată de două familii. Părinţii i-au rămas în Olanda, naşii au adus-o în România şi vor s-o păstreze VIDEO

Victor Micula, fiul magnatului Viorel Micula, trimis în judecată pentru 31 de infracţiuni privind nerespectarea regimului armelor

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite