Kamikaze de Bihor. A vrut să-şi ia viaţa izbindu-se violent cu maşina de un stâlp care s-a rupt, dar a scăpat doar cu câteva julituri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
masina

Un bărbat din Bihor a încercat să se sinucidă la volan, intrând cu viteză într-un stâlp de curent pe DN76, în comuna Drăgăneşti. În urma accidentului rutier, stâlpul de beton s-a rupt iar maşina s-a făcut praf, în timp ce el a scăpat doar cu câteva julituri.

Evenimentul s-a produs marţi după-amiaza la ora 17.30, în comuna bihoreană Drăgăneşti, unde maşina condusă de bărbatul în vârstă de 45 ani a ieşit brusc în decor, sub privirile şocate ale participanţilor la trafic, intrând frontal într-un stâlp electric.

Impactul a fost unul puternic. Stâlpul de beton s-a rupt, iar maşina s-a distrus în întregime, după cum se vede şi în imaginile postate de internauţi pe grupul de Facebook Info Trafic Bihor.

Chemaţi la locul accidentului, poliţiştii nu au găsit nicio urmă de frânare, iar şoferul, care a scăpat doar cu câteva zgârieturi de pe urma tentativei de suicid, a fost dus la Serviciul judeţean de Medicină Legală pentru prelevarea de probe biologice. 

masina

Aici, bărbatul a devenit agitat şi a cerut asistentelor să-i administreze medicamente care să-l omoare. Ca să-l poată testa, cadrele medicale i-au dat un calmant.

Atât rezultatul analizelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, cât şi cel al testului antidrog au fost negative.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a refuzat, deocamdată, să spună de ce a vrut să-şi curme viaţa, însă poliţiştii i-au ridicat permisul de conducere cel puţin până la finalizarea cercetărilor în dosarul penal care i-a fost deschis pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere. El va fi audiat în perioada următoare.

masina

Ancheta în caz este realizată de poliţiştii Biroului Rutier Beiuş sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria locală. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite