Jandarmi, poliţişti şi agenţi de frontieră pe motociclete vor livra în Oradea medicamente pentru copii şi bătrâni

Jandarmi, poliţişti şi agenţi de frontieră pe motociclete vor livra în Oradea medicamente pentru copii şi bătrâni

FOTO: Facebook

Un grup de jandarmi, poliţişti şi poliţişti de frontieră din Oradea, membri ai clubului moto Blue Knights Romania VI, îi vor sprijini pe orădenii care nu se pot deplasa de la domiciliu, livrând  medicamente pentru copii, bătrâni şi urgenţe medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bikerii vor face livrările cu motocicletele, acesta fiind motivul pentru care nu pot să cumpere şi să transporte alte produse. 
 
"Medicamentele vor fi plătite la farmacii de către motociclişti, cu cardul, iar beneficiarii vor achita, la rândul lor, cash, contravaloarea produselor. Banii vor fi strânşi în pungă cu zip, şi dezinfectaţi. Vom evita contactul de orice fel. Cerem doar seriozitate. Adică să nu facă solicitări pentru o folie de algocalmin", a explicat Ciprian Mladin, unul dintre voluntarii în uniformă implicaţi în proiect.
 
Motocicliştii au luat legătura, deja, cu reprezentanţii Primăriei Oradea şi au distribuit mesajul pe reţelele de socializare, ca să ajungă la cât mai multe persoane. 
 
Clubul moto Blue Knights este o organizaţie internaţională. Primul club a fost înfiinţat în 1974 în SUA, dar ulterior organizaţia s-a extins în Europa, inclusiv în România. 
 
Clubul orădean, Blue Knights Romania VI, a fost înfiinţat în iunie 2019 şi are ca membri 4 jandarmi, 4 poliţişti şi 2 poliţişti de frontieră.
 
"Ideea a fost de a-i uni pe lucrătorii de Poliţie, Jandarmerie şi Poliţie de Frontieră, care au ca pasiune comună - motociclismul - şi dorinţa de a ajuta comunitatea din care fac parte, prin acte caritabile, implicare în conduita motocicliştilor", explică Mladin. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: