ISU Bihor face angajări prin încadrare directă din sursă externă. Câte locuri sunt disponibile

ISU Bihor face angajări prin încadrare directă din sursă externă. Câte locuri sunt disponibile

Se fac angajari la pompieri

Începând cu data de 14 octombrie 2016, a demarat procedura de ocupare a 53 de posturi vacante în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, prin încadrare directă din sursă externă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În scopul completării deficitului de personal, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă: 2 posturi de subofiţer tehnic principal la Centrul Operaţional, 1 post de conducător auto (autospeciale) la Serviciul Logistic, 1 post de subofiţer tehnic principal (şi conducător auto – autospeciale) la Detaşamentul Marghita, 1 post de subofiţer tehnic principal la Biroul Resurse Umane şi 48 de posturi pentru subunităţile de intervenţie, dintre care 24 de posturi de subofiţer operativ principal şi 24 de posturi de conducător auto (autospeciale).

Înscrierile pentru concurs se vor face la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, situat în municipiul Oradea, strada Avram Iancu, nr. 9, în următoarele perioade: între 14.10.2016, ora 12.00 – 21.10.2016, ora 16.00: pentru posturile de subofiţer tehnic principal la Centrul Operaţional, conducător auto la Serviciul Logistic, subofiţer tehnic principal (şi conducător auto – autospeciale) la Detaşamentul Marghita, subofiţer tehnic principal la Biroul Resurse Umane; între 17.10.2016, ora 08.00 – 24.10.2016, ora 16.00, pentru cele 48 de posturi de subofiţer operativ principal şi de conducător auto (autospeciale) pentru subunităţile de intervenţie.

Informaţii complete privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţii de recrutare, probe de selecţie şi criterii de departajare, precum şi tematica şi bibliografia necesare susţinerii concursului pentru post pot fi obţinute de la structura de Resurse Umane a unităţii, la telefon 0259/411212, int. 27013, 27135 sau 27 136, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului, respectiv pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, secţiunea Resurse Umane – Anunţuri: http://isubh.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările