Ioan Micula va gusta în această seară din panna cotta bucătarului Nelu Matei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reporterii Adevărul de Seară au aflat cu ce delicatese îi va răsfăța Primăria Oradea pe cei mai importanți contribuabili la bugetul orașului, din 2009. În cinstea companiilor private care au adus importante sume de bani în vistieria orașului, edilii au organizat o recepție.

lEvenimentul a avut loc la restaurantul Ciuperca, proaspăt renovat. Printre invitații municipalității se numără Ioan și Viorel Micula (European Drinks&Food), Alexandru Mudura (Lotus Center) și Ioan Șereș (Plastor). Nelu Matei, bucătarul-șef care s-a ocupat de meniu, ne-a spus că invitații vor servi doar gustări reci, însă „numai finețuri”. Lista cuprinde foie gras cu caise și cireșe confiate, tartine cu pastă de ficat de gâscă, prosciutto melone, tartine cu somon afumat, aspic mediteranean cu fructe de mare, ouă de prepeliță cu pastă de somon și raci și multe altele. Nelu Matei este covins că distinșii invitați ai primăriei orădene vor fi impresionați de panna cotta cu fructe de pădure, realizată după o rețetă numai de el știută.

Eleganță

În materie de decor, patronii vor petrece în această seară într-o atmosferă elegantă, dar fără excese. Șerban Prodea, managerul firmei Camiser, care s-a ocupat de pregătirea sălii pentru eveniment, ne-a spus că organizatorii nu au solicitat decorațiuni spectaculoase.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite