Inaugurat de ziua oraşului Oradea, Podul Sovata se închide în weekend

Inaugurat de ziua oraşului Oradea, Podul Sovata se închide în weekend

Foto arhivă

Podul Sovata va fi închis traficului rutier şi pietonal, în nopţile de vineri spre sâmbătă şi sâmbătă spre duminică, între orele 24.00-08.00. Movivul închiderii este necesitatea efectuării probelor de rezistenţă.

Biroul de presă al Primăriei Oradea a anunţat închiderea Podului Sovata, timp de două nopţi, pentru încercarea suprastructurii podului. „Pentru încercare se vor utiliza autocamioane, acestea urmând a fi dispuse pe pod conform detaliilor proiectantului, în mai multe ipoteze de încărcare. În fiecare ipoteză de încărcare se vor măsura deformaţiile reale ale suprastructurii, urmărindu-se dacă acestea se încadrează în toleranţa impusă de proiectant", a spus Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al primăriei.

 Trafic deviat

Din cauza interdicţiei de circulaţie pentru efectuarea probelor de rezistenţă la podul Sovata, OTL a anunţat modificarea traseului autobuzului care efectuează curse pe linia 21. „Sâmbătă şi duminică, autobuzul care efectuează curse pe linia 21 va avea deviat traseul la primele două curse, respectiv cea cu plecare de la Andrei Şaguna - la ora 5.30 şi cea cu plecare de la Real I - la ora 6.20 astfel: de pe strada Carpaţi pe strada Aluminei - strada Sf.Apostol Andrei - Bulevardul Decebal - Splaiul Crişanei - Oneştilor", a spus Carmen Tocuţ, inspector relaţii cu publicul la OTL.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: