Fotomodele din Oradea transformate în fete de consum, pe site-ul bordelulului de lux Babylon din Viena

Fotomodele din Oradea transformate în fete de consum, pe site-ul bordelulului de lux Babylon din Viena

Intrarea la bordelul Babylon din Viena costă 150 de euro, la fel ca o jumătate de oră petrecută cu una dintre fete

Mai multe orădence au apărut pe site-ul bordelului Babylon din Viena, cel care apare în scandalul sexual cu VIP-uri și fotomodele prostituate, ca fete de consum, după ce au pozat, credeau ele, pentru cataloage de lenjerie intimă. Dacă inițial s-au gândit să-l dea în judecată pe Bretterklieber Peter, reprezentantul bordelului, ulterior au renunțat, convinse că ar fi o luptă cu morile de vânt.

Ştiri pe aceeaşi temă

EXCLUSIV STENOGRAME Cum ajungi din manechin de succes prostituată de lux

„Singurul lucru pe care l-am înțeles de pe hârtia pe care am semnat-o la Babylon, când am pozat pentru un catalog de lenjerie intimă, a fost remunerația, de 300 de euro", sunt cuvintele Ramonei Pop, o orădeancă în vârstă de 20 de ani, care a fost la Viena o singură dată, pentru o ședință foto. „Mi s-a spus că facem poze pentru un catalog de lenjerie intimă, în poziții decente. Am ajuns acolo dimineața și ne-am întors acasă în aceeași seară. Totul părea foarte profesionist, de la lenjeria Victoria's Secret nou-nouță, la machiajul realizat. Cei de acolo ne-au câștigat încrederea și prin faptul că ne-au plătit înainte de ședința foto. Am semnat niște hârtii micuțe, în limba germană, de pe care singurul lucru pe care l-am înțeles a fost 300 de euro", a spus Ramona, care acum regretă că a avut încredere în cei care au dus-o acolo. „Nu am văzut niciodată catalogul pentru care am pozat, deși l-am cerut de mai multe ori de la tipa care m-a dus acolo", a spus Ramona.

Amelia Toth, sefa de la Ami Art: „Fetele mele nu sunt prostituate”Site-ul Babylon Viena

Cont pentru VIP-uri

Despre faptul că pozele ei figurau pe site-ul Babylon a aflat la declanșarea scandului sexual cu VIP-uri și manechine. „Pozele pot fi văzute după ce îți faci un cont, plătind 20 de euro sau 20 de dolari, devenind astfel membru VIP, timp de șase luni", a spus Ramona, revoltată că i s-a adus un prejudiciu de imagine. Tânăra recunoaște că a greșit și că a fost naivă să creadă că poate câștiga atât de ușor 300 de euro într-o singură zi. „Ar fi inutil să îi dau în judecată, fiindcă ar fi o luptă cu morile de vânt. Cei de la Babylon s-au mai confruntat cu siguranță cu astfel de cazuri. Ei sunt prea puternici și prea bogați ca să ne punem cu ei", a spus Ramona.

Cum a scăpat o orădeancă din bordelul Babylon din Viena și de violul managerului Diva Models

Prejudiciu de imagine

Cosmina Boglea (23 ani), manechin cu o experiență de circa șapte ani, a avut și ea surpriza de a-și vedea pozele pe site-ul Babylon. „Am vrut să-i dau în judecată, dar asta cere timp și bani", a spus Cosmina. Aceasta  a subliniat că, dacă ar fi știut pentru ce era ședința foto, nu ar fi acceptat, oricât de mare ar fi fost suma oferită, având în vedere faptul că își dorește o carieră în televiziune.

Despăgubiri

Avocatul Răzvan Doseanu a spus că orădencele ar putea cere despăgubiri. „Ele au suferit un prejudiciu de imagine și poate chiar unul material, fiindcă pe viitor ar putea pierde contracte. Din aceste motive ar putea solicita daune, dar contează foarte mult ce scria în acele contracte pe care le-au semnat", a spus Doseanu.

Orădeanca Daniela Ruscaș, implicată în scandalul sexual al VIP-urilor din România


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările