FOTO VIDEO Tupeul fiului miliardarului Micula: a trecut cu maşina pe un pod destinat doar pietonilor, apoi s-a lăudat într-un film postat pe Instagram

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Podul Centenarului din Oradea
Podul Centenarului din Oradea

Victor Micula, fiul magnatului bihorean Viorel Micula, a ţinut să fie primul care traversează cu maşina Podul Centenarului din Oradea, dat în folosinţă deocamdată doar pietonilor. Tânărul rebel, cunoscut pentru excentrităţile sale, a postat apoi înregistrarea, vineri seara, pe contul său de Instagram.

Din înregistrare se aude vocea lui Micula junior şi se vede cum pasagerul din maşina sa coboară şi dă la o parte panourile lăsate de constructori pentru a opri circulaţia maşinilor. 

GALERIE FOTO

Podul Centenarului din Oradea a fost dat în folosinţă deocamdată de probă, doar pietonilor, având restricţionată circulaţia maşinilor până luni pentru ca muncitorii să poată face ultimele finisaje la borduri, să verifice iluminatul arhitectural şi să fixeze ultimele cabluri.

Iluminat tricolor în culorile roşu, galben şi albastru, podul cu un aspect elegant şi modern a fost folosit deja de pietoni, mai ales după lăsarea serii, când mulţi orădeni au ales să iasă şi să fotografieze construcţia pentru a posta imaginile pe reţelele de socializare.

image

 foto: ebihoreanul.ro

Victor Micula este cunoscut pentru excentricităţile sale, ultima oară intrând în atenţia opiniei publice în luna mai, când una dintre maşinile de teren cu care circulă de obicei a intrat pe un câmp din apropierea Băilor Felix, lovind mai mulţi cai antrenaţi să se ocupe de copii cu dizabilităţi. Cel puţin 5 cai s-au ales cu tăieturi, răni şi picioare rupte, o iapă de doar 2 ani fiind irecuperabilă.

Ancheta penală declanşată în caz nu a fost finalizată nici până azi dar nu ar fi prima care îl vizează. În 2012,  tânărul şi-a asmuţit bodyguarzii asupra preşedintelui clubului de fotbal din Budureasa, Niţu Fâşie, care nu îl lăsase să stea pe banca de rezerve în timpul unui meci.

Ancheta a fost clasată, iar Victoraş a continuat să şocheze. Pe 8 aprilie 2013, a aterizat cu elicopterul la Mănăstirea Prislop şi, deloc jenat că zgomotul aparatului de zbor deranja pelerinii, a coborât şi s-a băgat în faţa celor aşezaţi la rând ca să se reculeagă, motivând că era... stresat din cauza crizei economice.

Câteva zile mai târziu a comis-o din nou. În timpul unui protest autorizat al localnicilor din zona Beiuş desfăşurat pe DN76, Victoraş şi-a pus bodyguarzii să blocheze şoseaua, instigând şoferii să-i urmeze exemplul, după care, la sosirea poliţiştilor, a fugit călare pe o motocicletă, chiar dacă, fiind încă minor, nu avea permis de conducere.

Dosarul penal deschis la Parchetul Beiuş pe marginea incidentului a fost "mutat" la Cluj şi apoi clasat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite