FOTO VIDEO Cum se apără omenirea de coronavirus. În loc de măşti de protecţie, saci de nylon, cutii de carton sau balon

FOTO VIDEO Cum se apără omenirea de coronavirus. În loc de măşti de protecţie, saci de nylon, cutii de carton sau balon

Britanicii improvizează, încercând să se protejeze de coronavirus FOTO: The Sun/Rex Features

Oameni în saci de nylon, cu cutii de carton în cap sau în balon. Criza echipamentelor sanitare de protecţie a lovit nu doar România, ci şi Marea Britanie, unde populaţia încearcă să ţină departe coronavirusul cu ce au la îndemână, chiar înlocuind măştile cu ce le vine la mână.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziarul britanic The Sun  a strâns mai multe imagini de pe reţelele de socializare, şi nu numai, cu oameni costumaţi în cele mai bizare moduri pentru a evita infectarea cu temutul coronavirus. 
 
O femeie din Londra, de pildă, a fost surprinsă pe stradă cu o cutie de cereale îndesată peste cap şi înfăşurată în saci de nylon,  "echipamentul" de protecţie stârnind curiozitatea trecătorilor. De departe cea mai ciudată apariţie fiind a unei femei care a intrat într-un supermarket într-o minge zorb.
 
 
 FOTO: The Sun/Jeff Moore

Un alt londonez a fost fotografiat pe raionul de cosmetice cu o cască de motociclist în cap- "Oare se fereşte de panicoşii care au golit magazinul de hârtie igienică?", se întreabă jurnaliştii de la The Sun. 
 
FOTO: The Sun/Cavendish Press

O altă imagine, devenită virală, a fost surprinsă în Manchester, unde o persoană în costum regulamentar antichimic, cizme de cauciuc şi mănuşi a fost imortalizat cu un buchet de flori în mână pe stradă. Persoana e atât de bine acoperită, încât nici nu e clar dacă e bărbat sau femeie. 
 

Un bărbat din Bath în costum de comando, ochelari de protecţie şi mască se grăbea spre casă cu 28 de suluri de hârtie igienică.
   
FOTO: The Sun/Deadline News

Un scoţian a fost fotografiat îndreptându-se către supermarketul Morrisons din East Kilbride, regiunea South Lanarkshire, cu mască de tanchist, mănuşi şi combinezon. 
 
Cea mai şocantă apariţie a fost, însă, a unei femei care a intrat într-un supermarket londonez într-o minge de zorb, lăsându-i "mască" şi pe cumpărători, şi pe vânzători. Bizara apariţie a fost imortalizată de un cumpărător, care a urmărit-o rostogolindu-se în magazin şi alegând produsele pe care, apoi, un angajat al supermarketului care o însoţea, i le punea în coş. "Aşa se auto-izolează ea. e cu adevărat germofobă", i-a explicat vânzătorul cameraman-ului amator. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: