FOTO NUNTA SĂPTĂMÂNII Fotbalistul Claudiu Keseru şi Laura s-au căsătorit după zece ani de relaţie

FOTO NUNTA SĂPTĂMÂNII Fotbalistul Claudiu Keseru şi Laura s-au căsătorit după zece ani de relaţie

Claudiu Keseru s-a căsătorit

Fotbalistul orădean Claudiu Keseru s-a căsătorit după zece ani de relaţie cu frumoasa Laura Pop. Cei doi au ales să-şi petreacă luna de miere pe o insulă exotică.

Cunoscutul fotbalist orădean Claudiu Keseru, jucător la Naţionala de Tineret a României, s-a căsătorit. Cununia religioasă a avut loc la biserica Sfântul Apostol Andrei, din Oradea, iar petrecerea la o sală de nunţi din cartierul Nufărul, cartier unde sportivul a copilărit.


Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

Aproximativ 180 de invitaţi au luat parte la petrecere, printre aceştia numărându-se colegi de la echipa franceză de fotbal Angres, unde orădeanul joacă momentan, dar şi de la FC. Nantes, unde a jucat.  Alături i-au fost şi fotbaliştii Cristian Cigan, Răzvan Fărcuţa şi Sebastian Achim, foşti colegi de juniorat la FC Bihor. Printre invitaţi s-a numărat şi Mariu Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, alături de iubita lui, Irina, dar şi fosta componentă ASIA, antrenorul Alexandru Gherghely. Naşi au ales un cuplu de prieteni din Oradea.

La finalul cununiei religioase, mirii au ieşit în faţa bisericii unde au dat drumul porumbeilor special pregătiţi, după care au continuat petrecerea. Atât mirele cât şi mireasa au fost furaţi, cea mai grea misiune de recuperare a avut-o Keseru, care pentru a-şi primi mireasa înapoi a trebuit să facă duble cu minge de fotbal. Petrecerea a ţinut până la 7 dimineaţa.

Casă de piatră!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: