FOTO Investiţie de 30 de milioane de dolari. Americanii de la Plexus au deschis o fabrică la Oradea

FOTO Investiţie de 30 de milioane de dolari. Americanii de la Plexus au deschis o fabrică la Oradea

Fabrica se intinde pe 27.000 de metri patrati

S-a deschis o nouă fabrică de producţie Plexus la Oradea a cărei investiţie se ridică la 30 de milioane de dolari. Se întinde pe 27.000 de metri pătraţi şi are ca scop dezvoltarea capacităţii de producţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Plexus este prezentă în Oradea din 2009, având iniţial sediul într-o locaţie închiriată. Noua clădire o înlocuieşte pe cea veche.


„Din momentul începerii activităţii noastre în Oradea, baza noastră de clienţi a crescut în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), rezultând astfel necesitatea pentru dezvoltarea capacităţii de producţie. Atenţia noastră deosebită pentru serviciile oferite clienţilor şi echipa valoroasă din Oradea au contribuit la extinderea acestei cereri", a afirmat Steve Frisch, vice-Preşedinte Executiv Servicii Globale Clienţi

Investiţia în această nouă va permite să furnizarea unei oferte cu o valoare sporită în sectorul de piaţă al volumului de producţie mic spre mijlociu şi de înaltă complexitate. Acest nou spaţiu de producţie demonstrează angajamentul faţă de regiunea EMEA şi va susţine mult mai eficient nevoile clienţilor, oferindu-le soluţii europene la un cost total mai redus


Această nouă locaţie din Oradea, alături de fabricile de producţie existente din Kelso şi Livingston, Scoţia, şi centrele de Engineering Solutions din Livingston, Scoţia, şi Darmstadt, Germania, va asigura flexibilitate în furnizarea unor soluţii complete pentru "Realizarea Produselor" destinate clienţilor  din regiunea EMEA.

Fiind operaţională din luna mai 2013, noua fabrică de producţie oferă angajaţilor din Oradea un mediu de lucru de calitate superioară. În momentul de faţă locaţia din Oradea are un număr de 330 de angajaţi şi se preconizează că numărul de angajaţi va fi de aproximativ 1000, în momentul în care fabrica va fi complet operaţională.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: