FOTO A început turnarea primului strat de asfalt pe Autostrada Transilvania. Prefectul Bihorului: „Doamne-ajută!“

FOTO A început turnarea primului strat de asfalt pe Autostrada Transilvania. Prefectul Bihorului: „Doamne-ajută!“

Lucrările la Autostrada A3 Biharia-Borş avansează, pe anumite porţiuni ale autostrăzii constructorii turnând deja primul strat de asfalt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile au fost postate joi, 10 octombrie, de prefectul judeţului Bihor, Ioan Mihaiu, pe pagina proprie de Facebook, menţionând în dreptul fotografiilor că "Lucrările avasează într-un mod optimist" dar şi un "Doamne-ajută!". 
 
Lucrările la tronsonul 3C3 al autostrăzii, între Biharia şi graniţa cu Ungaria, au fost adjudecate de antreprenorul orădean Trameco, în asociere cu Vahostav (Slovacia), Drum Asfalt şi East Water Drillings. Şantierul are o lungime de 5,35 km şi ar putea să se încheie în vara anului 2020.
 
Tronsonul este a doua conexiune a României cu reţeaua europeană, mai precis cu Autostrada M4 din Ungaria, care urmează să fie inaugurată la începutul lui 2020. Pentru loturile dinspre Zalău/Cluj-Napoca: Biharia-Chiribiş (28,55 km) şi Chiribiş-Suplacu de Barcău (26,35 km), procedura de atribuire nu a fost, încă, finalizată.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: