FOTO Cadavrul bărbatului găsit în craterul de la Betfia a fost scos la suprafaţă

FOTO Cadavrul bărbatului găsit în craterul de la Betfia a fost scos la suprafaţă

Cadavru în craterul de la Betfia

După mai bine de trei ore, cadavrul descoperit în craterul de la Betfia a fost adus la suprafaţă. Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre un tânăr care a dispărut chiar a doua zi de Paşte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un voluntar al Asociaţiei pentru Protecţia Liliecilor a coborât, ieri seară, în craterul de la Betfia. S-a crucit când, la o adâncime de 68 de metri, a dat peste cadavrul unui bărbat. Au fost anunţaţi salvamontiştii şi poliţiştii, care s-au deplasat la faţa locului.


Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

 După mai bine de trei ore, echipajul Serviciului Salvamont-Salvaspeo Bihor a adus cadavrul la suprafaţă. Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre un tânăr, în vârstă de 29 de ani, dat  dispărut a doua zi de Paşte. Mama băiatului a început să-l caute disperată la începutul lunii mai. Femeia susţinea că tânărul şi-a anunţat rudele că iese în oraş  cu prietenii, dar nu s-a mai întors. Se pare că acesta avea o relaţie cu o tânără din Belgia, căreia i-ar fi spus că are de gând să plece în Italia, imediat după sărbătorile Pascale.

 În urma necropsiei, medicii vor stabili cu exactitate identitatea cadavrului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: