FOTO Cadavrul bărbatului găsit în craterul de la Betfia a fost scos la suprafaţă

FOTO Cadavrul bărbatului găsit în craterul de la Betfia a fost scos la suprafaţă

Cadavru în craterul de la Betfia

După mai bine de trei ore, cadavrul descoperit în craterul de la Betfia a fost adus la suprafaţă. Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre un tânăr care a dispărut chiar a doua zi de Paşte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un voluntar al Asociaţiei pentru Protecţia Liliecilor a coborât, ieri seară, în craterul de la Betfia. S-a crucit când, la o adâncime de 68 de metri, a dat peste cadavrul unui bărbat. Au fost anunţaţi salvamontiştii şi poliţiştii, care s-au deplasat la faţa locului.


Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

 După mai bine de trei ore, echipajul Serviciului Salvamont-Salvaspeo Bihor a adus cadavrul la suprafaţă. Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre un tânăr, în vârstă de 29 de ani, dat  dispărut a doua zi de Paşte. Mama băiatului a început să-l caute disperată la începutul lunii mai. Femeia susţinea că tânărul şi-a anunţat rudele că iese în oraş  cu prietenii, dar nu s-a mai întors. Se pare că acesta avea o relaţie cu o tânără din Belgia, căreia i-ar fi spus că are de gând să plece în Italia, imediat după sărbătorile Pascale.

 În urma necropsiei, medicii vor stabili cu exactitate identitatea cadavrului.


citeste totul despre: