FOTO Autobuze cu wi-fi, pe străzile din Oradea. Peste jumătate de milion de euro a plătit OTL pentru şapte noi mijloace de transport în comun

FOTO Autobuze cu wi-fi, pe străzile din Oradea. Peste jumătate de milion de euro a plătit OTL pentru şapte noi mijloace de transport în comun

Sapte noi autobuze achizitionate de OTL

Peste jumătate de milion de euro a investit Regia de Transport Local din Oradea în achziţionarea a şapte noi mijloace de transport în comun. Acestea au dotări moderne, astfel că sunt prevăzute cu trapă pentru persoanele cu dizabilităţi, climatizare, computere de bord, antene GPS şi WI-FI.

Ştiri pe aceeaşi temă

OTL a achiziţionat 7 autobuze Isuzo Novo City, model MD 27 Classic-Urban, cu 51 de locuri, din care 17 locuri pe scaune, 1 loc pentru o persoană cu dizabilităţi, 33 de locuri în picioare. Preţul de achiziţie a celor 7 bucăţi a fost de 523.250 euro.

"Ne dorim extinderea sistemului de transport integrat, iar achiziţia acestor autobuze ne va permite să fim mult mai flexibili. Astfel, pe liniile mai puţin populate vor circula autobuzele mici, iar pe cele aglomerate, autobuzele cu mai multe locuri pentru pasageri. O altă direcţie pe care o urmărim, este susţinerea companiilor din oraş. În zona Şoseaua Borşului se înregistrează o creşere lunară a numărului de locuri de muncă, ceea ce ne-a determinat să găsim o formulă pentru a creşte capacitatea de transport local prin suplimentarea rutelor", a precizat primarul Ilie Bolojan.

Directorul Csuzi Istvan a detaliat modul în care vor fi suplimentate rutele autobuzelor. Astfel, linia 26 începe la intersecţia Bulevardului Dacia cu Bulevardul Decebal, continuă pe Calea Borşului până la capăt, apoi face un circuit în interiorul parcului industrial.

 Linia 27 va fi o linie foarte scurtă, care leagă staţia de tramvai de la capătul Sinteza cu Eurobusiness Parc, linie care va fi foarte activă în perioada în care se fac schimburile în zona industrială. În cadrul şedinţei de circulaţie a municipalităţii s-a decis şi prelungirea liniei 24 din zona industrială până la Proges.

În următoarea şedinţă de Consiliu Local se va supune aprobării masterplanul de transport, document care va sta la baza tuturor investiţiilor în transportul local.

Consiliul Local a aprobat deja sistemul de city card pentru a facilita transportul turiştilor, începând cu luna viitoare, pe ruta Băile Felix - 1 Mai.

 

Imagini din aceeasi galerie
  • Autobuze OTLAutobuze OTL
  • Autobuze OTL
  • Autobuze OTL
  • Autobuze OTL
  • Autobuze OTL
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările