FOTO Adrian Mutu, briliantul fotbalului românesc, a petrecut într-un club din Oradea

FOTO Adrian Mutu, briliantul fotbalului românesc, a petrecut într-un club din Oradea

Adrian Mutu

Oaspete de onoare într-un club orădean. Vedeta serii a fost nimeni altul decât cunoscutul fotbalist Adrian Mutu. Clienţii localului au stat la rând să se fotografieze şi să obţină autografe de la briliantul fotbalului românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surpriză vineri seara într-un cunoscut club de fiţe din Oradea. La una dintre mese s-a aşezat celebrul fotbalist Adrian Mutu.


Acesta apetrecut alături de un anturaj destul de mare în localul deţinut de amicul său, PSD-istul Felix Buzgău. Alături de el au putut fi văzuţi preşedintele PPDD Bihor, Ioan Lascău, şi cântăreţul Aurel Tămaş. Alături de Briliant a fost şi partenerul său de afaceri Adrian Marţian, care va prelua clubul de fotbal UTA Arad.

Cei prezenţi în club au stat la rând ca să-şi facă fotografii cu Mutu sau pentru un autograf.
Sunt zvonuri că Adrian Mutu ar urma să investească într-o firmă din Oradea în acest fel explicându-se şi prezenţa lui în clubul de pe Dorobanţul de Oradea.


Astăzi, Adrian Mutu a zburat spre Debrecen de unde s-a îndreptat spre Franţa. Fotbalistul internaţional se află sub contract cu clubul Ajaccio, dar în urma unei accidentări este nevoit să stea pe tuşă trei săptămâni.

Body

Imagini din aceeasi galerie
  • Adrian Mutu a petrecut intr-un club din Oradea
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările