Fostul viceprimar Gheorghe Carp este singurul candidat la şefimea Spitalului Judeţean

Fostul viceprimar Gheorghe Carp este singurul candidat la şefimea Spitalului Judeţean

Gheorghe Carp

Se pare că fostul viceprimar Gheorghe Carp va concura de unul singur în cursa pentru funcţia de manager a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Luni la ora 15, când a fost termentul limită pentru depunerea candidaturilor, numai Carp era înscris în concurs.

Conform legislaţiei în vigoare, concursul este compus din două probe, una care presupune un test grilă, programat pe data de 14 februarie, şi o a doua probă, care constă în prezentarea proiectului managerial, care va fi susţinută pe data de 20 februarie. Rezultatele parţiale ale probelor vor fi afișate în data de 21 februarie, iar cele finale, dacă vor fi făcute contestaţii, vor fi făcute publice în data de 27 februarie.

Gheorghe Carp a fost viceprimar din luna iunie a anului 2008, dar a demisionat din funcţie, în 6 ianuarie, ca să poată prelua conducerea interimară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Fostul vice a preluat conducerea unităţii medicale după expirarea mandatului de interimar a lui Gavrilă Grebenişan.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: