Fostul ministru de Interne Vasile Blaga o ceartă pe Carmen Dan: „O rog să-şi vadă de treabă. Ministerul nu e la cheremul PSD“

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga o ceartă pe Carmen Dan: „O rog să-şi vadă de treabă. Ministerul nu e la cheremul PSD“

Foto: Adevărul

Fostul ministru de interne Vasile Blaga i-a transmis actualului ministru, Carmen Dan, care i-a ameninţat cu dosare penale pe manifestanţii anti-PSD din Iaşi şi Arad, că Ministerul Afacerilor Interne „nu este la dispoziţia niciunui partid politic, şi nici la cheremul PSD“, şi „să-şi vadă de treabă“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflat la Oradea împreună cu ceilalţi candidaţi ai PNL la alegerile europarlamentare, Blaga s-a referit la declaraţiile făcute, marţi, tot la Oradea, de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. 
 
"Îi atrag atenţia doamnei ministru Carmen Dan, referitor la declaraţia făcută zilele trecute la Oradea, că Ministerul de Interne nu este la dispoziţia niciunui partid politic şi nu este nici la cheremul PSD. Miniştrii vin şi pleacă, guvernele vin şi pleacă, dar instituţiile trebuie să rămână puternice", a declarat Blaga.
 
Fostul ministru a susţinut, totodată, că "nimeni până la domnia sa nu şi-a permis să facă astfel de declaraţii“. „O rog să îşi vadă de treabă şi să nu contribuie la slăbirea instituţiilor pe care le conduce. Nu poţi să asmuţi Poliţia împotriva oamenilor care au protestat liber", a spus Blaga.
 
Ministrul Carmen Dan, îi ameninţă cu dosare penale pe participanţii la protestele faţă de PSD din Arad şi Iaşi, care au „încercat să împiedice simpatizanţii PSD”. Ea a anunţat, marţi, la Oradea, că poliţiştii şi jandarmii „vizionează imagini” şi „identifică persoane” şi vor declanşa anchete pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările