Flagrant la Poliţie. Ce şpagă a primit un poliţist pentru rezolvarea unui dosar penal

Flagrant la Poliţie. Ce şpagă a primit un poliţist pentru rezolvarea unui dosar penal

Un bărbat a fost prins în flagrant în momentul în care oferea mită suma de 1.000 lei unui poliţist pentru a-l scăpa de un dosar penal, după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit Direcţei Generale Anticorupţie, bărbatul din Oradea a oferit suma de bani pentru rezolvarea favorabilă a dosarului penal în care era cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Surse judiciare arată că bărbatul care a oferit mita are 63 de ani şi este pensionar, iar poliţistul, agent Sebastian Drimbe, lucrează la postul de Poliţie Ceica.

Cauza a fost înregistrată ca urmare a denunţului formulat la D.G.A. - S.J.A. Bihor, de către un agent din cadrul unui post de poliţie, acţiunea de flagrant fiind organizată, cu maximă operativitate, după aproximativ 4 ore de la denunţ, se arată în comunicat.

Faţă de cetăţean, procurorul a dispus începerea urmăririi penale pentru infracţiunea de dare de mită.

La documentarea cauzei s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Oradea
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: