Fiul Ministrului Sănătăţii, singurul candidat pentru şefia spitalului judeţean

Fiul Ministrului Sănătăţii, singurul candidat pentru şefia spitalului judeţean

Ritli Ladislau junior şi fostul ministru Cseke Attila

Ritli Ladislau junior şi-a depus dosarul pentru a candida pentru postul de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, săptămâna trecută, pe ultima sută de metri. Gavrilă Grebenişan, managerul interimar al spitalului, care fusese iniţial singurul candidat pe post, s-a retras din concurs, neprezentându-se în această dimineaţă la testul-grilă, care a început la orele 10.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gavrilă Grebenișan, managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență, a declarat în această dimineaţă pentru „Adevărul“ că se retrage din motive lesne de înţeles. „Aş fi candidat pentru acest post indiferent de cine ar fi fost contracandidatul meu, dacă am trăi într-o societate normală, în condiţii normale", a spus Grebenişan. „Eu nu sunt legat de această funcţie. Sistemul meu de valori nu coincide cu ce se întâmplă acum",  a mai declarat managerul interimar, care este fost manager al Maternităţii din Oradea şi fost şef al RAR Bihor.  

UDMR

Pentru a ocupa postul de manager, Ritli Ladislau junior va trebui să obţină minimum nota 7, la prima probă de concurs, cea de astăzi. Vineri va trebui să îşi prezinte proiectul de management, în fața comisiei de examinare condusă de către viceprimarul Gheorghe Carp. Din punct de vedere politic, Ritli Ladislau este sub protecţia UDMR, fiind fostul consilier al lui Cseke Attila.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările