Firma prefectului de Bihor a câştigat licitaţia pentru parcul industrial Eurobusiness

 Firma prefectului de Bihor a câştigat licitaţia pentru parcul industrial Eurobusiness

Parc Industrial Oradea

Compania Construcţii Bihor, controlată de către Gavrilă Ghilea, prefectul de Bihor, a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei organizată de către Primăria Oradea, pentru introducerea utilităţilor în Parcul Industrial Eurobusiness.  Lucrările ar trebui să fie finalizate în termen de 12 luni.

Potrivit informaţiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, s-a finalizat procedura de evaluare a ofertelor pentru realizarea infrastructurii de utilităţi publice în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea, etapa 1. Oferta câştigătoare este asocierea formată din Construcţii Bihor, Drum Construct şi Energomontaj, la un preţ de peste 45 de milioane de lei.  „Astfel, în termen de 12 luni, asocierea de firme câştigătoare vor realiza lucrările de infrastructură de utilităţi publice în parcul industrial de pe şoseaua Borşului. Garanţia acordată lucrărilor de către firmele mai sus amintite este de 36 de luni de la data finalizării lucrărilor", a transmis biroul de presă al primăriei.

Preţul cel mai mic

La această licitaţie au depus oferte de preţ şapte ofertanţi. Două oferte au fost declarate neconforme, iar una inacceptabilă. Oferta adjudecată a fost cea cu preţul cel mai mic, dintre ofertele declarate admisibile.  După finalizarea perioadei de contestaţii, la începutul lunii octombrie, Primăria Oradea urmează să semneze contractul de achiziţie publică cu ofertantul câştigător.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările