Fetiţa „Baby Mafia” a împlinit 11 ani şi şochează cu un nou videoclip: „Am valeţi cu lopeţi!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karisia Borciu foto: Facebook Karisia Borciu
Karisia Borciu foto: Facebook Karisia Borciu

Karisia Borciu, fetiţa din Bihor care, în urmă cu două luni, a lansat videoclipul  „Baby Mafia”, şocând internetul din pricina versurilor şi a scenariului de „fată răsfăţată”, a împlinit 11 ani şi are o nouă piesă în acelaşi stil, la fel de controversată şi cu aproape 110.000 de vizualizări în câteva săptămâni.

„Ola, Bella” are, la fel ca şi „Baby Mafia", versuri îndrăzneţe şi un scenariu diferit faţă de videoclipurile artiştilor de vârsta ei. 

„Vreau tot/ Nu mă opresc până în top,/ Tot ce fac e cu un scop/ Ăsta-i stil, nu noroc/, Am valeţi cu lopeţi, vă îngrop/ Banii gheaţă nu se mai opresc/ Hatteri pe mine,/ Nu mai pot să vă halesc/ Am relaţii până şi-n America de Sud, vezi, bă/, Pune-te-n genunchi când îmi vorbeşti, mă!/", spune în noul videoclip Karisia Borciu care, luni, a împlinit abia 11 ani. 

Potrivit informaţiilor publicate pe canalul de Youtube al micii artiste, piesa „Ola, Bella”  a fost compusă de de ea împreună cu Quick, iar producţia este semnată de Quick, producător care susţine că, în ciuda vârstei, Karyss munceşte foarte mult şi îşi dedică tot timpul muzicii şi conţinutului din online.

Producătorul a reuşit să se impună, de-a lungul timpului, cu mai multe hituri în Youtube Trending şi produce pentru artişti precum 5Gang  (cel mai viral proiect din România), sau Carla’s Dreams – cel mai influent artist din ţară.

După cum adevarul.ro a mai scris, Karisia Borciu a lansat primul ei videoclip în luna decembrie, şi este cea mai tânără cântăreaţă de trap de pe scena muzicală românească. Cele două piese sunt parte a unui viitor album care va conţine în total 12 melodii. 

Prima ei piesă a fost „Baby Mafia“ care vorbeşte despre o fată arogantă, care îşi laudă hainele de firmă, se mândreşte cu cardul, bolidul, un Mercedes G Class, viaţa fără griji, că doar e „fata lui tata“. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Fiica de 10 ani a unui controversat afacerist a lansat „Baby Mafia“ VIDEO

Anchetă la un spital din Oradea după dispariţia unui lănţişor din aur al unui pacient mort de COVID

Descoperirea făcută de un căutător de comori lângă Oradea. Autorităţile trag un semnal de alarmă

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite