Fetele populare pe Instagram au lansat o nouă modă: măşti pe post de bikini şi sutien

Fetele populare pe Instagram au lansat o nouă modă: măşti pe post de bikini şi sutien

Motele de pe Instagram au lansat o nouă modă FOTO: The Sun

Mai multe tinere din categoria influencerilor de Instagram au stârnit revoltă pe internet, transformând în bikini măşti de faţă pentru protecţia împotriva coronavirusului. Noile ţinute în care pozează au primit şi un nume: carantinis.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce lumea întreagă este în căutare de echipamente de protecţie iar măştile de faţă au devenit produse de lux, unele modele populare pe Instagram le-au transformat în accesorii care să atragă atenţia fanilor, relatează cotidianul britanic The Sun.
 
Reacţiile comentatarilor au fost amestecate, tinerele primind nu doar like-uri, ci şi o serie de critici pentru comportamentul lor, în condiţiile în care zeci de mii de oameni şi-au pierdut viaţa din pricina coronavirusului. 
 

Yulia Ushakova a postat un instantaneu dezastruos pe Instagram
 
Printre modelele care au pozat în astfel de ţinute se numără Yulia Ushakova din Rusia.  "E noua tendinţă pentru sezonul de vară 2020 ... Valvele încorporate uşurează respiraţia, dar trebuie schimbată la fiecare două ore!", a postat ea, lângă fotografi. Însă ideea s-a dovedit un dezastru. 
 
Yana Koshinka s-a fotografiat îmbrăcată în câteva fâşii de hârtie igienică
 
Un alt model, Yana Koshinka, a postat şi ea o fotografie în care coboară scările, acoperită doar cu câteva fâşii de hârtie igienică. "Am găsit asta într-un magazin. Sunt gata pentru autoizolare ...", a fost replica "genială" a modelului.
 
Influencerii spun că ţinuta e noua tendinţă pentru sezonul de vară 2020
 
Şi modelul german de Instagram Katja şi-a încărcat un selfie într-o ţinută "carantinis", însă lumea nu a fost deloc impresionată. Unii au descris-o drept "scandaloasă", un alt comentator i-a scris că "ţinuta e complet nepotrivită, dacă nu cumva măştile sunt deja folosite", în timp ce o altă persoană i-a scris că "nu te poţi aştepta la altceva de la cineva cu mintea scurtă".
 
 Jade Marie şi-a cumpărat măşti negre
 
Jade Marie, un model din Melbourne, Australia, s-a fotografiat într-un bikini cu mască de faţă legată cu sfoară neagră pe pagina ei de Instagram. Răspunsul? "A fost o risipă să iroseşti 4 măşti la o singură persoană", i-a scris un bărbat.   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: