EUROVISION 2011 Hotel FM promovează piesa Change astăzi, în Republica Moldova

 EUROVISION 2011  Hotel FM promovează piesa Change astăzi, în Republica Moldova

Hotel FM

Băieții de la HoteL FM continuă turneul de promovare al piesie Change în Republica Moldova. Ei vor urca pe scenă în acestă seară, în cadrul selecției naționale a Eurovision. Cea mai mare emoție a tinerilor artiști este să nu se confrunte din nou cu probleme tehnice, așa cum au pățit în cadrul concertului din Sofia, susținut miercuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

EUROVISION 2011 Melodia "Change", pe primele locuri în topurile Youtube VIDEO

Concertul de promovarea a piesei Change a luat startul miercuri, 23 februarie, în Sofia, în cadrul selecției naționale a Eurovision. Pe lista țărilor în care va fi promovată melodia se află și Atena, Roma, Bruxelles, Londra, dar și Republica Moldova, acolo unde băieții vor concerta în această seară.

„Nu avem încă show-ul final pregătit pentru a-l prezenta în concert. Încă se mai lucrează la el și sperăm că va fi gata în 10 zile", ne-a declarat impresarul trupei , Florin Budeu. În Republica Moldova, ca și în Sofia, Hotel FM va cânta de asemenea  o altă variantă a melodiei, pentru că cea care va fi interpretată la Dusseldorf nu este încă finalizată. „Băieții merg în Republica Moldova cu sufletul deschis. Singura emoție pe care o au este să nu întâmpine probleme de ordin tehnic, așa cum au pățit în Sofia", mai spune Florin Budeu.

Pe scenă, fără microfon

Concertul din 23 februarie i-a pus în încurcătură pe băieții de la Hotel FM. Deși în timpul probelor artiștii nu au întâmpinat nicio problemă, atunci când au urcat pe scenă au avut parte de surprize. „Din exterior se poate observa că au fost neliniștiți. Ceea ce nu se știe însă este că au fost câteva probleme de înfruntat. La începutul melodiei lui David nu i s-a auzit microfonul", explică Florin Budeu.

Vezi aici VIDEO de la Sofia

„De asemenea, pe parcursul melodiei a avut probleme cu casca, care nu a funcționat așa cum trebuie. Nu a auzit negativul decât din când în când", a mai spus Budeu. Artiștii au făcut față cu brio provocării și au reușit să aibă o prestație bună în ciuda impedimentelor. „Publicul i-a primit cu căldură și le-a apreciat prestația", a mai spus impresarul.

TVR nu are bani pentru taxa de înscriere la Eurovision

citeste totul despre: